Εστιατόρια-Μπαρ

Στον Δήμο Φούρνων Κορσέων, η γαστρονομία συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την παράδοση της ελληνικής κουζίνας με τα χαρακτηριστικά της μεσογειακής διατροφής. Το νησί προσφέρει μια πληθώρα γεύσεων και αρωμάτων που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Με βάση τα παραδοσιακά συστατικά και τις ντόπιες πρώτες ύλες, οι τοπικές κουζίνες προσφέρουν εκλεπτυσμένες γεύσεις που αναδεικνύουν την πλούσια κτηνοτροφία και τη θάλασσα της περιοχής.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκα θαλασσινά, ψητά και σαλάτες με ντόπια λαχανικά και τοπικά ελαιόλαδα. Μεσογειακές συνταγές με βάση τον υγιεινό συνδυασμό των φρούτων, των λαχανικών και των μικρό αριθμό υδατανθράκων αποτελούν σταθερή επιλογή για όσους επιθυμούν ένα ισορροπημένο γεύμα.

Εκτός από τη γαστρονομία, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή του νησιού στα μπαρ και τα καφέ που προσφέρουν μοναδική ατμόσφαιρα και καταπληκτικά κοκτέιλ. Από το παραδοσιακό κρασί μέχρι τα δημιουργικά κοκτειλς, οι επιλογές είναι αμέτρητες και ικανοποιούν κάθε γούστο.

Η εμπειρία της διασκέδασης συνδυάζεται με την απόλαυση των τοπικών γεύσεων και προσφέρει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες τους.