Πώς να Έρθετε

Δρομολόγια Πλοίων

Οι Φούρνοι Κορσέων συνδέονται με την ηπειρωτική Ελλάδα με τακτικά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά και της Καβάλας.

Υπάρχει ακτοπλοϊκη συνδεση με τα εξης λιμανια: Πειραιάς, Ικαρία, Κάλυμνος, Κώς, Λειψοί, Λέρος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Πάτμος, Σάμος, Σύρος.

Πιο συγκεκριμένα:

Πειραιάς – Φούρνοι: Η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Φούρνων με την Αθήνα εξυπηρετείται από το λιμάνι του Πειραιά. Τα δρομολόγια εκτελούνται γύρω στις 3 φορές την εβδομάδα και η διάρκεια του ταξιδιού κυμαίνεται από 7 έως 15 ώρες. Τα πλοία που εξυπηρετούν το δρομολόγιο Πειραιάς – Φούρνοι διαθέτουν καμπίνες και γκαράζ.

Καβάλα – Φούρνοι: Αν βρίσκεσαι στη Βόρεια Ελλάδα, μπορείς να πάρεις το πλοίο για Φούρνους από το λιμάνι της Καβάλας. Τα δρομολόγια εκτελούνται 1 φορά την εβδομάδα και το ταξίδι Καβάλα – Φούρνοι κρατάει περίπου 20 ώρες. Λόγω της μεγάλης διάρκειας της διαδρομής, προτείνουμε να κλείσεις καμπίνα για μεγαλύτερη άνεση.

Πρακτορεία και λιμεναρχεία

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των πλοίων παρακαλούμε πατήστε στις παρακάτω συνδέσεις ή επικοινωνήστε με τα τοπικά πρακτορεία πλοίων & τα λιμεναρχεία.

Glaros Agency:
22750 51019
6971762109
info@fourni-travel.com
https://glarosagency.com/

Λιμεναρχεία

Λιμενικό Σώμα Φούρνων Κορσέων: 2275051207

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των αεροπλάνων παρακαλούμε πατήστε στις παρακάτω συνδέσεις ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το ταξιδιωτικό σας πρακτορείο:

Μετάβαση με Αεροπλάνο

Τα κοντινότερα αεροδρόμια είναι αυτά τις Ικαρίας και της Σάμου. Από εκεί μπορείτε να μεταβείτε στο αντίστοιχο λιμάνι και να επιβιβαστείτε σε πλοίο με προορισμό τους Φούρνους.

Πρόσβαση από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι του Πειραιά.

Όλες οι πτήσεις από και προς την Αθήνα κατευθύνονται προς το διεθνές αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Για την συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση του αεροδρομίου μέσω του ΟΑΣΑ.

Τα δρομολόγια του ΑΤΤΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟ εξυπηρετούν το αεροδρόμιο προς τον Πειραιά.