Γύρω από τους Φούρνους

Κοντινοί Προορισμοί

Όταν βρίσκεστε στους Φούρνους Κορσέων, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε και να επισκεφτείτε διπλανά νησιά που προσφέρουν μια ποικιλία ενδιαφέροντων εμπειριών.

Η Ικαρία, γνωστή για το μαγευτικό τοπίο της και την πλούσια ιστορία της, προσφέρει εκπληκτικές διαδρομές πεζοπορίας και ευκαιρίες για να εξερευνήσετε αρχαίους ναούς και παραδοσιακά χωριά.

Από την άλλη πλευρά, η Πάτμος είναι γνωστή για το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, έναν από τους πιο σημαντικούς χριστιανικούς προορισμούς στο Αιγαίο, που προσφέρει μια μοναδική πνευματική εμπειρία.

Εκτός από αυτά, μπορείτε να εξερευνήσετε και άλλα όμορφα νησιά όπως η Λέρος με τα αρχαία μνημεία και τις παραλίες της, η Κάλυμνος με την άγρια φυσική ομορφιά και τα σπορ της βράχου, η Σάμος με τα καταγάλανα νερά και τις ιστορικές πόλεις, και η Αστυπάλαια με την απομονωμένη και μαγευτική ατμόσφαιρά της.

Με πλοίο ή φέρι, μπορείτε εύκολα να φτάσετε σε αυτά τα νησιά από τους Φούρνους Κορσέων και να απολαύσετε την ποικιλία των προσφερόμενων δραστηριοτήτων και αξιοθέατων. Κάθε νησί έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στον επισκέπτη.