Παραλίες

Οι Φούρνοι Κορσεών είναι ένας νησιωτικός θησαυρός για τους λάτρεις των καλοκαιρινών διακοπών. Με μια πληθώρα από παραλίες που κυμαίνονται από απομονωμένους όρμους με κρυστάλλινα νερά έως αμμώδεις εκτάσεις κάτω από δέντρα, το νησί προσφέρει μια παραλία για κάθε γούστο και προτίμηση. Οι παραλίες στους Φούρνους δεν είναι απλώς μέρη για κολύμπι και ηλιοθεραπεία· είναι αποδράσεις προς γαλήνια τοπία, ιστορικά θαύματα και αξέχαστες εμπειρίες.

Με μια επίσκεψη στις παραλίες των Φούρνων μπορεί κανείς πέρα από το να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, να αισθανθεί τη ζωντάνια του νησιού. Η φυσική ομορφιά των παραλιών, σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσερή θαλασσινή αύρα, δημιουργούν το τέλειο φόντο για χαλάρωση και περιπέτεια. Είτε είστε εδώ για να εξερευνήσετε τα υποβρύχια θαύματα, να περπατήσετε κατά μήκος της ακτής, ή απλά για να απορροφηθείτε από το νησιωτικό τοπίο, οι παραλίες των Φούρνων υπόσχονται αξέχαστες στιγμές και μια βαθιά σύνδεση με τη φύση.

Εξερευνήστε τις παραλίες μέσα από την παρακάτω γκαλερί. Κάθε εικόνα οδηγεί σε μια λεπτομερή σελίδα για την παραλία, προσφέροντας συμβουλές και πληροφορίες πριν την επίσκεψή σας. Ξεκινήστε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε το αγαπημένο σας σημείο στους Φούρνους Κορσεών, όπου κάθε παραλία έχει μια ιστορία να διηγηθεί και μια μοναδική εμπειρία να προσφέρει.

Πλάκα
Πετροκοπιό
Μπαλί
Κουμαρά
Κασίδι
Κασιδάκι
Καμπί Χρυσομηλιάς
Καμπί
Βιτσιλιά
Αγία Τριάδα
Άγιος Ιωάννης
Ελιδάκι
Βλυχάδα